Vanmorgen heb ik heerlijk gewandeld met een goede vriendin en ik had expres mijn camera niet meegenomen. We hadden elkaar al zo lang niet gezien, dat ik heel graag wilde bijpraten en aandacht wilde hebben voor elkaar. En als mijn camera meeneem, ben ik toch sneller afgeleid door al het moois dat er te zien is. Het was jammer dat we elkaar geen dikke knuffel konden geven bij het afscheid nemen, maar in deze tijd waarin we rekening moeten houden met het Corona virus wilden we allebei geen risico lopen elkaar misschien te besmetten.

Toen ik thuis kwam stonden ze op me te wachten…. de rode tulpen die ik eergisteren had gekocht. Ze waren knisperend vers en beloofden een poosje in de kamer te blijven staan. Ik heb ze gefotografeerd en wat een kleuren! Ik heb de foto niet nabewerkt, hij is zó uit de camera gerold…..

Deze foto is trouwens ook te koop in de webwinkel.